On Site Machining   //   Diensten   //   Machining on site
 
Flange facing Internal machining Linear Frezen Revisie van assen In Lijn Kotteren Slijpen & honen Boren draadsnijden Koud snijden Vonk erosie Andere

  Flange facing

  Flange Facing of het vlakken van flenzen heeft diverse toepassingen. Ten behoeve van de dichting door de juiste oppervlakteruwheid te bewerkstelligen of ten behoeve van de vlakheid voor het plaatsen van een lager. Voith Industrial Service kan flenzen bewerken tot een diameter van 6m met uitzonderlijk toleranties. Met High Precision Laser toestellen kunnen wij deze afgewerkte oppervlakken opmeten om de vlakheid en de evenwijdigheid na het proces te garanderen. Deze technieken komen frequent voor in de windenergie sector.

  flange flange flange flange flange flange flange flange flange flange
 • Internal machining

  Kotterwerken


  Gaten en boringen vragen voor diverse applicaties om hoge precisie. Vooral waar bussen, scharnierpunten en ander mechanische systemen moeten interageren. Voith Industrial Services heeft hiervoor de juiste machines en mensen om dit op kwalitatief niveau uit te voeren.

  Turbine vlakken


  Tijdens turbine revisies in Elektrische centrales of op andere sites, komen inwendige verspaningsbewerkingen vaak voor. Deze werken behoren tot onze standaard operaties.

  flange flange flange flange flange

  Linear milling

  Bij het uitlijnen van machine bodems en fundaties is een freesbewerking vaak een oplossing om voor een stabiele fundatie te zorgen. Het kan gaan om een pomp in een raffinaderij, maar ook voor een winch aan boord van een schip. Diverse applicaties vragen om deze bewerking.

  Wij beschikken over de juiste machines en mensen om vlakken te bewerken zelfs tot 20m in één opstelling. Aanpassingen aan oude of nieuwe gelaste structuren kunnen op deze manier ter plaatse worden uitgevoerd. Via laser uitlijning wordt het hele proces gestuurd en pas beëindigt als de gewenste vlakheid is bereikt.

  flange flange flange flange flange flange flange flange

  Revisie van assen (Lassen & nabewerken)

  flange flangeVaak bemerkt men pas hoe erg een as is ingelopen op het moment dat een revisie wordt uitgevoerd en het lager wordt vervangen. Vaak is er ook geen tijd voorzien om deze as volledig te demonteren en te repareren. Omwille van deze redenen, is het mogelijk om in vele gevallen de as op te lassen ter plaatse net alsook de nabewerking ter plaatse uit te voeren. Hierdoor worden vele verloren uren gespaard en is de as na herwaardering zo goed als nieuw.

  In Lijn Kotteren

  n-lijn Kotteren is een belangrijke bewerking met vele toepassingen die door onze mensen kunnen worden uitgevoerd. Het kan hier gaan om nieuwe installaties of om bestaande boringen na herstelling (oplassen). Ook dit behoort tot onze dagdagelijkse toepassingen

  flange flange flange flange flange

  Slijpen & honen

  flangeSlijpen is een vaak voorkomende operatie op grote cilinders (tot 6 m in diameter). Het contactvlak met de aandrijfrollen kan aangetast worden door corrosie. Hierdoor ontstaan trillingen die nefast kunnen zijn voor de totale installatie. Wij zijn in staat om deze rollen te slijpen tijdens productietijd.

  Boren & Draadsnijden

  Het boren van gaten lijkt eenvoudig doch op locatie lijkt dit statement niet altijd evident en zeker niet als de diameters groter worden en de locatie moeilijker. Deze opdrachten voeren wij voor U uit onder alle omstandigheden en de hoogst mogelijk precisie.

  Ook het draadsnijden in deze boringen behoort ook tot ons dienstenpakket, opnieuw conform de vereiste specificaties alsook het repareren van schroefdraad. Dit laatste wordt vaak uitgevoerd door het plaatsen van een helicoil opdat dezelfde maat van bouten kan behouden worden na de interventie.

  Hierop volgend is het uitboren van bouten en studs ook een frequente toepassingen op dit gegeven.

  flange flange

  Colt-cutting (koud snijden)

  Doorhalen van leidingen met een max. buitendiameter van 1676 mm.

  imultaan kunnen wij een laskantvoorbereiding voorzien aan de snedes.

  U kan kiezen tussen een v- naad en een tulp-naad.

  Vonk erosie

  Andere

  andere andere andere

  Wij verhuren mobiele machines en verspanende werkplaats

Zoekt u ons?

Over ons

Vacatures

Nieuws

Juridische informatie

phone Starrenhoflaan 13
   B 2950 Kapellen
phone +32 495 29 23 04

phone dirk.boeykens@veltec-services.com

Wij bezitten een brede waaier aan mobiele machine werktuigen. Wij aanvaarden bijna alles dat gedaan kan worden in een workshop ter plaatse, in overeenstemming met de vragen, kwaliteits -en veiligheidsstandaarden die door de klant worden opgelegd.

Om ons machining team te versterken zijn wij nog op zoek naar :

 • Gemotiveerde mensen
 • Goede kennis van conventioneel verspanen en bij voorkeur enige jaren ervaring
 • Bereid om te werken op diverse locatie , eventueel in het buitenland

phone 19/04 Nieuwe website online

 • Disclaimer
 • Privacy Statement
 • Bedrijfsinformatie
 • Sitemap